Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Grand Theft Auto V

To Grand Theft Auto V είναι η πολυαναμενόμενη νέα περιπέτεια της σειράς GTA που έχει συναρπάσει όλους τους φίλους των παιχνιδιών δράσης.
Στο παιχνίδι θα υπάρχει η επιλογή ελέγχου τριών διαφορετικών χαρακτήρων και συγκεκριμένα των Trevor, Franklin και Michael.
Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν και τους τρεις ήρωες μέσω μίας νέας λειτουργίας, με την οποία θα μπορούμε να κάνουμε zoom in και zoom out στο χάρτη και να παίρνουμε τον έλεγχο ενός χαρακτήρα ενώ βρίσκεται σε ένα άλλο σημείο της πόλης, σε πραγματικό χρόνο.
Για πρώτη φορά στο franchise Grand Theft Auto ο πρωταγωνιστής δεν είναι ένας, αλλά τρεις. Ο Michael, ο Franklin και ο Trevor. Στο GTA V μπορείς να κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Το βασικό στόρι είναι οι έξι τεράστιες ληστείες που θέλουν να κάνουν οι πρωταγωνιστές για να πλουτίσουν, ωστόσο οι αποστολές που έχεις τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις είναι πραγματικά αμέτρητες. Βία, σεξ, γυμνό, κι άλλη βία, ναρκωτικά, σκληρή γλώσσα, όλα σε ένα παιχνίδι. Μπορεί ο κόσμος να είναι ανοιχτός από την αρχή, ωστόσο πολλές από τις δραστηριότητες θα τις ανακαλύψεις μέσα από τις αποστολές σου. Θα κάνεις πτήσεις με αεροπλάνα, καταδύσεις, αεροπειρατείες, πτώσεις με αλεξίπτωτα και ένα σωρό άλλα πράγματα, χωρίς να βαρεθείς ούτε στιγμή.
  • Το Grand Theft Auto V για PlayStation 4, Xbox One και PC θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες των συστημάτων νέας γενιάς για ένα πλήθως βελτιώσεων όπως καλύτερη ανάλυση και λεπτομέρειες γραφικών, αναβαθμισμένη Τ.Ν., πιο πυκνή κίνηση οχημάτων, νέα πανίδα, προηγμένο καιρικό σύστημα και απεικόνιση ζημιάς.
  • Το Grand Theft Auto V εξελίσσεται σε μια φανταστική πολιτεία νοτιοδυτικά των ΗΠΑ που αποτελεί μια φανταστική εκδοχή της Καλιφόρνιας, περιλαμβάνοντας τρείς αμερικανικές μεγαλουπόλεις: Los Santos (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) και Las Venturas (Las Vegas). Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι μεγαλύτερος από τους αντίστοιχους των Red Dead Redemption, GTA: San Andreas και GTA: IV ακόμα και όταν αυτοί συνδυαστούν.
  • Στο γενικό κλίμα του παιχνιδιού είναι αισθητές οι κοινωνικές επιπτώσεις μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης στην οποία οι πλούσιοι γίνονται ακόμη πλουσιότεροι και οι φτωχοί ακόμη φτωχότεροι.
  • Το Grand Theft Auto V αναπτύχθηκε από την Rockstar North και είναι ο μεγαλύτερος και πιο φιλόδοξος τίτλος της σειράς μέχρι σήμερα. Στην αχανή πόλη του Los Santos και τη γύρω περιοχή, το Grand Theft Auto V προσφέρει έναν κόσμο πρωτοφανή τόσο σε μέγεθος όσο και σε λεπτομέρεια, γεμάτο ζωή, από τις βουνοκορφές έως τα βάθη του ωκεανού.
  • Minimum specifications: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz/AMD Phenom 9850 Quad-Core @ 2.5GHz, 4GB Ram, NVIDIA 9800 GT 1GB/AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11) 65GB HDD, Windows Vista 64 bit Service Pack 2 Λειτουργικό Σύστημα


  • Χαρακτηριστικά
Περιγραφή προϊόντος Grand Theft Auto V -  Game
Κατασκευαστής ROCKSTAR
Σειρά προϊόντων GTA
Μοντέλο Grand Theft Auto V
Τύπος Action
Προτεινόμενη χρήση Παιχνιδοκονσόλα
Κατηγορία Παιχνίδια
Υποκατηγορία Games - Action
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη ESRB Κατάλληλο για ενηλίκους 18+
Κατάταξη PEGI 18+
Αριθμός αδειών χρήσης 1 χρήστης
Συμβατότητα PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360®, and Xbox One®.  14 Απριλίου  έρχεται και για PC.

 Προ-παράγγειλέ το σήμερα και βγες κερδισμένος!

Προ-παράγγειλέ το με ένα κλικ ΕΔΩ!


Με την αγορά του GTA V θα αποκτήσετε $ 1.000.000 μέσα στο παιχνίδι ως μπόνους σε μετρητά!

*Για να τα ξοδέψετε στο Grand Theft Auto V και το Grand Theft Auto on Line ($500K για το story mode στο GTA V και $500K για το GTA Online)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου